GPS Stadsspel in Enschede

GPS Stadsspel in Enschede

De leukste stadsspellen in Enschede!

Ben jij ook helemaal klaar met binnen zitten na die lange Corona-winter?! Ga lekker op pad door Enschede met één van onze GPS-spellen. Leuk om te spelen met (en tegen) vrienden, familie of collega's!

GPS Stadsspel in Enschede

Ontdek Enschede op een nieuwe manier!

GPS-stadspellen, hoe werkt dat?

Lekker op pad met een GPS-stadsspel door het centrum van Enschede. Of het nou koud of warm is, je bent lekker onderweg en de tijd is om voor je het door hebt! Je hoeft géén app te downloaden. Op onze site log je in en je kunt van start. Als je tegen familie, vrienden of collega's een GPS-spel gaat spelen, zie je hen ook op je digitale kaart lopen en kan je in de gaten houden hoe ver ze zijn. Lekker aan de wandel, goed voor je conditie, spannend, gezellig en je loopt weer eens op een andere manier door je eigen stad of je ontdekt Enschede op een andere manier dan alleen de winkelstraat te bezoeken!

GPS-spellen in Enschede

Met een startpunt rond het treinstation en vervolgens allerlei verschillende punten verspreid door het hele centrum, ga je Enschede echt anders bekijken. Om sneller de antwoorden te vinden neem je misschien eens dat zijstraatje waar je anders nooit komt en met de gps-punten 'verstopt' van het station tot het Hendrik Jan van Heekplein kom je tijdens jullie gps-stadsspel al op typisch Enschedese plekken. Onze gps-games hebben geen vaste route omdat het de bedoeling is dat jullie zelf een tactische route bedenken om alle punten te bezoeken. Zo kom je vanzelf langs bekende plekken zoals de St. Jacobuskerk, het Vestzaktheater, de Oude Markt, het Stadsarchief of de Haverstraatpassage. Ondanks dat de spellen enige spanning met zich meebrengen, heb je voldoende tijd om lekker om je heen te kijken en te genieten van al het moois dat Enschede te bieden heeft.

Overal in Nederland te spelen

De GPS-spellen zijn direct te spelen in Enschede en in veel meer andere steden en dorpen, zoals Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Amersfoort, etc. Staat de plaats waar jij een GPS-spel wilt spelen er niet tussen? Wij kunnen binnen maximaal 1 werkdag kaarten aanmaken en sowieso komen er wekelijks nieuwe plaatsen bij. Klik hier#### om te kijken of je in jouw gewenste plaats al direct kunt gaan spelen!

Populaire Stadsspellen in Enschede

Unieke GPS-stadsspellen die helemaal door ons zijn ontwikkeld tijdens de Corona. Superleuke stadsspellen om te spelen in Enschede, maar we kunnen de stadsspellen in iedere gewenste stad/dorp/locatie. Ontdek Enschede op een andere manier!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.