Specificaties 'Het FamilieGeheim'

Kosten & Informatie

Los jij alle opdrachten op binnen de tijd en verzamel jij alle sleutels om de kluis te kunnen kraken?

CityEscape

Krijg je de kluis open voor het te laat is?!

Speel deze spannende EscapeGame op je eigen telefoon, in het centrum van je favoriete stad. Lukt het jou om binnen 100 minuten de kluis te kraken?

Lot erft een kluis van haar vader. Ze heeft geen idee wat er in de kluis zit, maar ze heeft al verschillende aanwijzingen gevonden. Lukt het jou om samen met Lot om als eerste team de kluis te openen?

Het Familiegeheim is een ideale teambuilding activiteit of een gezellig familie-uitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje. Na afloop van het spel kunnen jullie het resultaat en gemaakte foto's terugzien op de speciaal voor jullie aangemaakte Teampagina. 

Wil je meer weten over het spel of wil je weten in welke steden dit spel te spelen is? Scroll dan verder naar beneden.

Specificaties 'Het FamilieGeheim'

Kosten & Informatie

100 Minuten

Redden jullie het om binnen de tijd de kluis te openen?!

€ 19,95 per team

Advies: 2-4 personen per team

24/7 te boeken

Binnen 15 minuten ontvang de handleiding en spelcode!

Vanaf 15 jaar

Ideaal als Teambuilding

1-10 teams

1-4 personen per team

Escape 'Het FamilieGeheim'

Uitgebreide Informatie

Het FamilieGeheim is nu beschikbaar in de volgende plaatsen:

Alkmaar - Almere - Alphen a/d Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Arnhem - Assen - Bergen op Zoom - Breda - Delft - Den Bosch - Den Haag - Dordrecht - Eindhoven - Enschede - Groningen - Haarlem - Leiden - Maastricht - Middelburg - Nijmegen - Reusel - Rotterdam - Scheveningen - Tilburg - Utrecht - Zaltbommel - Zwolle

Wil je dit spel spelen in een andere plaats en staat deze er nog niet tussen? Meestal kunnen wij binnen 4 werkdagen het spel beschikbaar maken in jullie plaats naar keuze. Neem hiervoor eerst contact met ons op.

Het spel duurt 100 minuten.

Je speelt Het FamilieGeheim op je eigen telefoon en je logt in via onze website. Je hoeft dus geen speciale app te downloaden. Zorg dat je GPS op de telefoon aanstaat, je voldoende data in je bundel hebt en log in met de spelcode, selecteer de stad naar keuze en het spel kan beginnen! Er verschijnt een kaart van de omgeving. Speel je met meerdere teams, dan zie je op dezelfde kaart ook de andere teams lopen!

Wij maken al onze GPS spellen zelf en daarom kunnen wij ook onze spellen aanpassen of zelfs volledig op maat maken. Wij kunnen spellen samenstellen met jullie eigen vragen, opdrachten, logo van bedrijf/instelling etc. Uiteraard brengt dit de nodige kosten met zich mee en is daarom niet geschikt voor kleine groepen.

Na het afronden van de bestelling ontvang je binnen 15 minuten een mail met een unieke spelcode, handleiding, etc., waardoor je bijna meteen kunt beginnen met spelen.
Een code is slechts eenmalig te gebruiken, maar wel 3 maanden geldig. Wil je dus volgende week of over 2 maanden pas gaan spelen? Dan kan je wel alvast bestellen, de handleiding naar de andere deelnemers doorsturen etc.

Omdat er best een paar doordenkertjes in zitten, adviseren we dit spel vanaf 16 jaar. Als je dit spel met jongeren onder de 16 wilt spelen, dan kan dat natuurlijk wel. De ervaring is dat kinderen het wel enorm naar hun zin kunnen hebben als ze de telefoon mogen bedienen, opdrachten voorlezen, antwoorden versturen etc.

Nee. Je mag helemaal zelf de dag en tijd bepalen.
Bij bestellen vragen we wel wanneer je wilt gaan spelen, maar dit is puur voor onze eigen informatie. Zo kunnen we een beetje in de gaten houden of er hele populaire dagen zijn, waarop we de servercapaciteit in de gaten moeten houden.

We adviseren teams van 2 tot max. 4 personen. Er kunnen in totaal in 1 spel maximaal 10 teams tegen elkaar spelen. Wil je met bijvoorbeeld 15 teams gaan spelen? Dan zou je 2 games kunnen bestellen (1 van 7 en 1 van 8 teams) of neem even contact met ons op.

Bekijk alle items in onze F.A.Q.