PuzzelEscape Stadsspel

De leukste PuzzelEscape als GPS-Spel in de stad!

Los jij alle puzzels op binnen de tijd en verzamel jij alle puzzelstukken en de meeste munten?

PuzzelEscape

Ontsnap je binnen 100 minuten?

Speel nu deze PuzzelEscapeGame in het centrum van je favoriete stad. Lukt het jullie om alle opdrachten binnen 100 minuten te voltooien?

Welk team lost de puzzels het snelst op en verzamelt alle puzzelstukken binnen de gestelde tijd? Teamwork is écht nodig om als winnaar uit de bus te komen! Dit maakt deze PuzzelEscape dan ook een superleuk en actief Teamuitje of natuurlijk de ultieme relatietest als je dit met vrienden of familie gaat spelen.

Na afloop van het spel kunnen jullie het resultaat en gemaakte foto's terugzien op de speciaal voor jullie aangemaakte Teampagina.

Wil je meer weten over het spel of wil je weten in welke steden dit spel te spelen is? Scroll dan verder naar beneden.

Specificaties PuzzelEscape

Kosten & Informatie

100 Minuten

Wie lost als eerste binnen de tijd alle puzzels op?!

€ 19,95 per team

Advies: 2-4 personen per team

24/7 te boeken

Binnen 15 minuten ontvang de handleiding en spelcode!

Vanaf 14 jaar

Ideaal als Teambuilding

1-10 teams

1-4 personen per team

PuzzelEscape

Uitgebreide informatie

De PuzzelEscape is nu beschikbaar in de volgende plaatsen:

Alkmaar - Almere - Alphen a/d Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Arnhem - Assen - Bergen op Zoom - Breda - Capelle aan de IJssel - Delft - Den Bosch - Den Haag - Dordrecht - Eindhoven - Enschede - 's-Gravenzande - Groningen - Haarlem - Leiden - Maastricht - Middelburg - Nijmegen - Rotterdam - Scheveningen - Tilburg - Utrecht - Zaltbommel - Zwolle

Wil je dit spel spelen in een andere plaats en staat deze er nog niet tussen? Meestal kunnen wij binnen 4 werkdagen het spel beschikbaar maken in jullie plaats naar keuze. Neem hiervoor eerst contact met ons op.

De PuzzelEscape duurt 100 minuten.

Je speelt de PuzzelEscape op je eigen telefoon en je logt in via onze website. Je hoeft dus geen speciale app te downloaden. Zorg dat je GPS op de telefoon aanstaat, je voldoende data in je bundel hebt en log in met de spelcode, selecteer de stad naar keuze en het spel kan beginnen! Er verschijnt een kaart van de omgeving. Speel je met meerdere teams, dan zie je op dezelfde kaart ook de andere teams lopen!

Wij maken al onze GPS spellen zelf en daarom kunnen wij ook onze spellen aanpassen of zelfs volledig op maat maken. Wij kunnen spellen samenstellen met jullie eigen vragen, opdrachten, logo van bedrijf/instelling etc. Uiteraard brengt dit de nodige kosten met zich mee en is daarom niet geschikt voor kleine groepen.

Na het afronden van de bestelling ontvang je binnen 15 minuten een mail met een unieke spelcode, handleiding, etc., waardoor je bijna meteen kunt beginnen met spelen.
Een code is slechts eenmalig te gebruiken, maar wel 3 maanden geldig. Wil je dus volgende week of over 2 maanden pas gaan spelen? Dan kan je wel alvast bestellen, de handleiding naar de andere deelnemers doorsturen etc.

Omdat er best een paar doordenkertjes in zitten, adviseren we dit spel vanaf 15 jaar. Als je dit spel met jongeren onder de 15 wilt spelen, dan kan dat natuurlijk wel. De ervaring is dat kinderen het wel enorm naar hun zin kunnen hebben als ze de telefoon mogen bedienen, opdrachten voorlezen, antwoorden versturen etc.

Nee. Je mag helemaal zelf de dag en tijd bepalen.
Bij bestellen vragen we wel wanneer je wilt gaan spelen, maar dit is puur voor onze eigen informatie. Zo kunnen we een beetje in de gaten houden of er hele populaire dagen zijn, waarop we de servercapaciteit in de gaten moeten houden.

We adviseren teams van 2 tot max. 4 personen. Er kunnen in totaal in 1 spel maximaal 10 teams tegen elkaar spelen. Wil je met bijvoorbeeld 15 teams gaan spelen? Dan zou je 2 games kunnen bestellen (1 van 7 en 1 van 8 teams) of neem even contact met ons op.

Bekijk alle items in onze F.A.Q.