Trivia PubQuiz Stadsspel

Trivia PubQuiz Stadsspel

De leukste PubQuiz als GPS-Spel in de stad!

140 Vragen, verdeeld over 7 categorieën en 3 niveau's. Weet jij de meeste punten te verdienen en versla je de andere teams?!

Trivia PubQuiz Stadsspel

Quizzen in de Stad

In het centrum van de stad zijn 140 vragen verstopt. Deze vragen zijn verdeeld over 7 categorieën en er zijn makkelijke, medium en moeilijke vragen. Je verdient 1, 2 of 3 punten voor het goed beantwoorden van een vraag en bij een goed antwoord op een moeilijke vraag, verdien je ook een Medaille! Als je van elke categorie een Medaille hebt, kun je deze inwisselen voor bonuspunten! Daarnaast zijn er extra punten verdienen met leuke foto-opdrachten!

De speelduur is 90 minuten. Dus, welke route ga je volgen? Kies je voor makkelijke of moeilijke vragen en is er een categorie waar jullie heel goed in zijn? Want 1,5 uur is natuurlijk nooit genoeg om 140 vragen te beantwoorden én ook nog eens het centrum te voet te verkennen. Teamwork is dus écht nodig om als winnaar uit de bus te komen!

We adviseren teams van 2 tot 4 personen. Je kunt dit spel als 1 team spelen, maar het is natuurlijk veel leuker om tegen andere teams te strijden en een echte winnaar te bepalen. 

Deze Trivia PubQuiz is een ideale teambuilding activiteit of een gezellig familie-uitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje. Na afloop van het spel kun je jullie resultaat en de door jullie gemaakte foto's terug zien op de speciaal voor jullie aangemaakte TeamPagina. 

Wil je meer weten over het spel of wil je weten in welke steden dit spel te spelen is? Scroll dan verder naar beneden.

Uitgebreide informatie Trivia PubQuiz Stadsspel

Wil je meer weten over dit unieke GPS Stadsspel? Lees dan de informatie hieronder goed door of neem contact met ons op.

Steden

Steden

Het Trivia PubQuiz-StadsSpel is nu beschikbaar in de volgende plaatsen:
Almere - Amersfoort - Amsterdam - Arnhem - Breda - Den Haag - Eindhoven - Enschede - Haarlem - Nijmegen - Rotterdam - Tilburg - Utrecht - Zaandam
Binnenkort volgen meer steden, houdt hiervoor onze site in de gaten!

Wil je dit spel spelen in een andere plaats en staat deze er nog niet tussen? Meestal kunnen wij binnen 2 werkdagen het spel beschikbaar maken in jullie plaats naar keuze.

Stuur ons een WhatsApp

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Zorg voor een opgeladen telefoon, speel het spel via 3, 4 of 5G. Na het afronden van de bestelling ontvang je ook een unieke spelcode die je kunt gebruiken in de stad waar je dit spel wil spelen en je kunt deze code op een door jullie bepaalde dag en tijd gebruiken. Lees vooraf de handleiding goed door. De vragen in deze Trivia PubQuiz gaan niet over de stad waar je bent, het zijn algemene vragen. 

Doordat de vragen zijn onderverdeeld in makkelijke, medium en moeilijke vragen, is deze Trivia PubQuiz geschikt voor spelers vanaf 12 jaar. Wat steek jij op tijdens dit spel?

Je speelt de Trivia PubQuiz op je telefoon en je logt in via onze website. Je hoeft dus geen speciale app te downloaden. Zorg dat je GPS op de telefoon aanstaat, log in met de spelcode, selecteer de stad naar keuze en het spel kan beginnen! Er verschijnt een kaart van de omgeving. Speel je met meerdere teams, dan zie je op dezelfde kaart ook de andere teams lopen!

Spel op maat

Spel op maat

Wij maken al onze GPS spellen zelf en daarom kunnen wij ook onze spellen aanpassen of zelfs volledig op maat maken. Wij kunnen spellen samenstellen met jullie eigen vragen, opdrachten, logo van bedrijf/instelling etc. Uiteraard brengt dit de nodige kosten met zich mee en is daarom niet geschikt voor kleine groepen. 

Neem contact met ons op

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.