GPS Stadsspel in Delft

GPS Stadsspel in Delft

De leukste stadsspellen in Delft!

Wil je even achter het bureau vandaan of van de bank af?! Ga lekker op pad door Delft met één van onze GPS-spellen. Leuk om te spelen met (en tegen) vrienden, familie of collega's!

GPS Stadsspel in Delft

Ontdek Delft op een nieuwe manier!

GPS Stadsspellen in Delft

Op je eigen telefoon een GPS spel spelen in Delft tegen vrienden, familie of collega's. Je hoeft geen app te downloaden en na bestellen kan je bijna direct beginnen met spelen.
De meeste spellen in Delft starten rondom de Markt. Vervolgens liggen verschillende opdrachten verspreid door het centrum van de stad.

GPS-Escape
Erg populair zijn de digitale escaperooms. Een escaperoom speel je normaal gesproken als kleine groep binnen in 1 ruimte. Met onze GPS-escapes kan je met zoveel teams tegen elkaar strijden als je wilt én je bent nog actief bezig ook! Verzamel opdrachten, aanwijzingen en hints die verspreid door het centrum liggen, van de Zuidwal tot de Choorstraat en natuurlijk via de Voldersgracht en Vrouwjuttenland. Kortom, overal in het centrum van Delft kan je diverse opdrachten vinden. Ontsnap je als eerste uit deze digitale escape?! Dan is jouw team de winnaar van de dag!

De GPS Stadsspellen zijn erg leuk als teambuildingactiviteit tijdens een bedrijfsuitje, maar ook uitermate geschikt als familie-uitje, vriendendag of aanvulling op je personeelsuitje.

Je speelt deze GPS-stadsspellen al vanaf € 9,95 per team.

Overal in Nederland te spelen
De GPS spellen zijn direct te spelen in Delft en vele andere steden in Nederland. Staat de plaats waar jij wilt spelen er niet bij? Laat het ons weten en meestal kunnen we binnen 2 werkdagen de gps-kaart ook in jouw stad maken!

Populaire Stadsspellen in Delft

GPS-stadsspellen om te spelen met vrienden, familie of collega's in Delft.

PuzzelEscape - GPS Stadsspel

PuzzelEscape - GPS Stadsspel

Ga met vrienden, familie of collega’s op pad door de stad, speel de PuzzelEscape en sluit af met een borrel. Dit GPS spel speel je in het centrum van Delft (of in een van de andere steden van Nederland). Ga op zoek naar de puzzels en los deze zo snel mogelijk op. Ontsnap jij met je team als eerste uit deze PuzzelEscape?

Klik hier voor meer informatie

EscapeGame - Het FamilieGeheim

EscapeGame - Het FamilieGeheim

Hoe lang doe jij erover om uit deze GPS EscapeGame te ontsnappen?
Lot erft een kluis van haar vader, maar ze weet de code van de kluis niet. Ga met je familie, vrienden of collega's op zoek naar de aanwijzingen in het centrum van Delft. Ontcijfer deze aanwijzingen om de kluis te kraken en vier dit met een drankje op 1 van de gezellige terrassen of kroegjes in Delft. Weet jij samen met je team als eerste de kluis te openen en ontsnap jij uit deze GPS Escape?

Klik hier voor meer informatie

Trivia GPS - PubQuizzen in Delft

Trivia GPS - PubQuizzen in Delft

In het centrum van Delft liggen 140 vragen op je te wachten. Beantwoord zoveel mogelijk vragen in 7 categorieën. Speel tegen je vrienden, familie of collega's en ontdek hoeveel punten je hebt gehaald na 90 minuten. Kies je voor makkelijke of moeilijke vragen? Bepaal je eigen route door de stad en win deze Trivia GPS! 

Klik hier voor meer informatie