GPS Stadsspel in Utrecht

GPS Stadsspel in Utrecht

De leukste stadsspellen in Utrecht!

Wil je even achter het bureau vandaan of van de bank af?! Ga lekker op pad door Utrecht met één van onze GPS-spellen. Leuk om te spelen met (en tegen) vrienden, familie of collega's!

GPS Stadsspel in Utrecht

Ontdek Utrecht op een nieuwe manier!

GPS Stadsspellen in Utrecht

Op je eigen telefoon een GPS spel spelen in Utrecht tegen vrienden, familie of collega's. Je hoeft geen app te downloaden en na bestellen kan je bijna direct beginnen met spelen.
De meeste spellen in Utrecht starten rondom het Vredenburg. Vervolgens liggen verschillende opdrachten verspreid door het centrum van de stad.

GPS-Escape
Erg populair zijn de digitale escaperooms. Een escaperoom speel je normaal gesproken als kleine groep binnen in 1 ruimte. Met onze GPS-escapes kan je met zoveel teams tegen elkaar strijden als je wilt én je bent nog actief bezig ook! Verzamel opdrachten, aanwijzingen en hints die verspreid door het centrum liggen, van 't JansKerkhof, de Neude, het Stadhuis, Stadskasteel Oudaen of misschien heb je geluk en is er bloemenmarkt. Kortom, overal in het centrum van Utrecht kan je diverse opdrachten vinden. Ontsnap je als eerste uit deze digitale escape?! Dan is jouw team de winnaar van de dag!

De GPS Stadsspellen zijn erg leuk als teambuildingactiviteit tijdens een bedrijfsuitje, maar ook uitermate geschikt als familie-uitje, vriendendag of aanvulling op je personeelsuitje.

Je speelt deze GPS-stadsspellen al vanaf € 9,95 per team.

Overal in Nederland te spelen
De GPS spellen zijn direct te spelen in Utrecht en vele andere steden in Nederland. Staat de plaats waar jij wilt spelen er niet bij? Laat het ons weten en meestal kunnen we binnen 2 werkdagen de gps-kaart ook in jouw stad maken!

Populaire Stadsspellen in Utrecht

Superleuke stadsspellen om te spelen in het centrum van Utrecht.

PuzzelEscape - GPS Stadsspel

PuzzelEscape - GPS Stadsspel

Ga met vrienden, familie of collega’s op pad door de stad, speel de PuzzelEscape en sluit af met een borrel. Dit GPS spel speel je in het centrum van Utrecht (of in een van de andere steden van Nederland). Ga op zoek naar de puzzels en los deze zo snel mogelijk op. Ontsnap jij met je team als eerste uit deze PuzzelEscape?

Klik hier voor meer informatie

EscapeGame - Het FamilieGeheim

EscapeGame - Het FamilieGeheim

Hoe lang doe jij erover om uit deze GPS EscapeGame te ontsnappen?
Lot erft een kluis van haar vader, maar ze weet de code van de kluis niet. Ga met je familie, vrienden of collega's op zoek naar de aanwijzingen in het centrum van Utrecht. Ontcijfer deze aanwijzingen om de kluis te kraken en vier dit met een drankje op 1 van de gezellige terrassen of kroegjes in Utrecht. Weet jij samen met je team als eerste de kluis te openen en ontsnap jij uit deze GPS Escape?

Klik hier voor meer informatie

Trivia GPS - PubQuizzen in Utrecht

Trivia GPS - PubQuizzen in Utrecht

In het centrum van Utrecht liggen 140 vragen op je te wachten. Beantwoord zoveel mogelijk vragen in 7 categorieën. Speel tegen je vrienden, familie of collega's en ontdek hoeveel punten je hebt gehaald na 90 minuten. Kies je voor makkelijke of moeilijke vragen? Bepaal je eigen route door de stad en win deze Trivia GPS! 

Klik hier voor meer informatie

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.