GPS Stadsspel in Zaandam

GPS Stadsspel in Zaandam

De leukste stadsspellen in Zaandam!

Wil je even achter het bureau vandaan of van de bank af?! Ga lekker op pad door Zaandam met één van onze GPS-spellen. Leuk om te spelen met (en tegen) vrienden, familie of collega's!

GPS Stadsspel in Zaandam

Ontdek Zaandam op een nieuwe manier!

GPS Stadsspellen in Zaandam

Op je eigen telefoon een GPS spel spelen in Zaandam tegen vrienden, familie of collega's. Je hoeft geen app te downloaden en na bestellen kan je bijna direct beginnen met spelen.
De meeste spellen in Zaandam starten rondom het station. Vervolgens liggen verschillende opdrachten verspreid door het centrum van de stad.

GPS-Escape
Erg populair zijn de digitale escaperooms. Een escaperoom speel je normaal gesproken als kleine groep binnen in 1 ruimte. Met onze GPS-escapes kan je met zoveel teams tegen elkaar strijden als je wilt én je bent nog actief bezig ook! Verzamel opdrachten, aanwijzingen en hints die verspreid door het centrum liggen, van het Zaantheater tot de Voorzaan, de Oosterdijk of de Rozengracht. Kortom, overal in het centrum van Zaandam vind je diverse opdrachten. Ontsnap je als eerste uit deze digitale escape?! Dan is jouw team de winnaar van de dag!

De GPS Stadsspellen zijn erg leuk als teambuildingactiviteit tijdens een bedrijfsuitje, maar ook uitermate geschikt als familie-uitje, vriendendag of aanvulling op je personeelsuitje.

Je speelt deze GPS-stadsspellen al vanaf € 9,95 per team.

Overal in Nederland te spelen
De GPS spellen zijn direct te spelen in STAD en vele andere steden in Nederland. Staat de plaats waar jij wilt spelen er niet bij? Laat het ons weten en meestal kunnen we binnen 2 werkdagen de gps-kaart ook in jouw stad maken!

Populaire Stadsspellen in Zaandam

Superleuke GPS-stadsspellen om te spelen in Zaandam, maar we kunnen de stadsspellen in iedere gewenste stad/dorp/locatie maken.

Trivia GPS - PubQuizzen in Zaandam

Trivia GPS - PubQuizzen in Zaandam

In het centrum van Zaandam liggen 140 vragen op je te wachten. Beantwoord zoveel mogelijk vragen in 7 categorieën. Speel tegen je vrienden, familie of collega's en ontdek hoeveel punten je hebt gehaald na 90 minuten. Kies je voor makkelijke of moeilijke vragen? Bepaal je eigen route door de stad en win deze Trivia GPS! 

Klik hier voor meer informatie